31 Temmuz 2009 Cuma

Medal Of Honor Pacific Assault


Yeni bir efsanevi oyun karşınızda aksiyon ve macera sevenlere. Yayınladığım Medal Of Honor Airborne´nin başka bir bölümüdür ve size sunuyorum. Bu daha farklı bir oyun. Yine düşmanlar ve düşmanlara saldırılar. İlk önce eğitim alırsınız bir kaç testten sonra savaşa hazırsınız .Gemilere,uçaklara vs. araçlara binebilirsiniz. Büyük savaş makinaları,bombalar,tüfekler,ağır makinalı,taramalı tüfekler ve tekli silahlar. Düşmanlara bazı büyük ve güçlü araç ve gereçler ile saldırıla bilir ve onlardan biri top atışlarıdır tanklar için iyi bir plan. Uçağa binip gemilere bomba yağdırabilir,diğer düşman uçaklarına ateş açabilinir.Bazı hileleri söylüyeceğim: dog:ölümsüzlük modu noclip:duvardan geçiş açık/kapalı wuss:tüm silahlar notarget:düşmanlar sizi göremez fullheal:canınızı yükseltir. Evet hileleri söyledim ve siz bu oyunu alıp bu hileleri girebilir,bu talimatlara uyarak oynayabilirsiniz.İyi oyunlar

11 Temmuz 2009 Cumartesi

Medal Of Honor Airborne

Maceraya yine bir adım atmak istermisiniz bir efsanevi oyun daha karşınızda.Bu savaşda yenmekde var yenilmekte.Ne kadar level bitir o kadar madalya al.Bazı düşmanlar köy kasaba gibi yerleri ele geçirmiştir ve bunu kurtarmak sizin elinizde.Düşmanınızı öldürünce onun silahını alabilir ve o silah sizde varsa mermiyi doldurabilirsiniz.Bir görev verirler ve bu görevden sonra üç tane silah seçersiniz ve sonra görev başlar.İlk önce uçaktan atlarsınız ve inersiniz ve o anda göreve başlamış olursunuz.

Bazı görevlerde tank yenilmez düşmanlar vs. gibi yapılacak görevler karşınıza çıkabilir ama bu oyun çok güzel bir oyun.

Bir multiplayer modu var ve eğer oraya girerseniz başka ülkeden oynayan oyuncular da sizinle beraber oynar ve hem yenilir hem de yenersiniz.Ayarlara girip çözünürlük kontlorler vs. gibi ayarları ayarlıyabilirsiniz iyi oyunlar.



5 Temmuz 2009 Pazar

Need For Speed Most Wanted

Yarışlar azalıyor heyecan artıyor bu efsanevi oyuna herkes katılıyor.İşte efsanevi bir oyun işte karşınızda.Yarışta geçmeniz gereken arabalar yapmanız gereken görevler var.Ne kadar görev o kadar araba.Görevlerde bazı rakipleriniz olacaktır.Rakiblerinizi yarışta yenerseniz rakibinizin arabasını alabilirsiniz ve yarış yapabilirsiniz.Arabalarınızı yarışları geçerek bazı arabaları alır ve kazandığınız onlarca özellikle arabanızı özelleştirebilirsiniz.Mesela turbo,spoiler,arabanın tipi ve kapı süs vs. gibi araçlarla.Bazen insan geçemez ve sıkılır o yüzden internetten hilelerine bakabilirsiniz.Örnek:iammostwanted-tüm kilitli arabaları açar.bu sayede istediğiniz araba ile yarışabilirsiniz.İyi oynamalar.

4 Temmuz 2009 Cumartesi

MORROWİND


Efsaneli bir oyun işte karşınızda.Bu efsaneli oyunda sizin öldürmeniz gereken yaratıklar ve keşfetmeniz gereken yerler var bu mücadele karşısında gardiyanlar ve başka insanlarda yardım edicekdir.Paranız varsa büyü ve silah kalkan gibi araçlar alabilirsiniz.Düşmanları öldürdükden sonra kıyafet yada silahı varsa alabilirsiniz.Bazı araç ve gereçlerde büyü vardır o büyü sizin büyü listenize geçer ve kullanabilirsiniz.Can alma büyüsü gibi büyülerde var.Eğer hep yeniliyor ve yeni baştan oynayacaksanız internetten hemen hilelerine girin.Bu efsaneli oyunu hemen alın.İyi oynamalar.